söndag 6 december 2015

Jag vet faktiskt inte om det ljusnade idag

-för jag har inte varit utomhus. Så illa är det men man kan ju också se det som att jag behövde döda lite tid genom att bara slappa. När MonarkDistansen var cyklad så blev inte många knop gjorda, satt mest o lyssnade på regnet och blåsten som aldrig verkar vilja ge upp. Det kan konstigt nog vara skönt det också.

Jag började forma någon sorts tanke om en cykelresa för ett tag sedan. Det kommer nästan helt säkert bli på landsvägscykel och därför klickade jag hem en turistkassett samtidigt som jag köpte sadel och lite diverse…

Turistkassett is da shit, tror jag!


12-28t borde fungera bra när det går uppför mest hela dagen är min gissning. Nu är jag väldans oerfaren när det kommer till min kapacitet i den miljön på asfalt men det känns som att det är bättre att vara den säkra sidan.

Sa jag förresten att det lutar åt Gran Canaria igen eller tog ni det på utväxlingen?
//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller14 december 2015 09:25

  Men du, har du 11-delat?

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB15 december 2015 10:59

  Nä egentligen inte. Jo men man kan ju ha 11 delat oxå;)

  SvaraRadera
 3. Patrik Skolling Möller15 december 2015 11:49

  Ehh... Aaaa? :)

  SvaraRadera