fredag 4 december 2015

Intensivkurs med start ikväll

Så som det stod skrivet tidigare här i bloggen ska det hårdköras så mycket som möjligt fram till jul och idag var inget undantag. Fokus på styrka på dagens intervaller och det kändes fint efter en stressig dag på jobbet och besök av spolbilen här hemma.

Innan jag parkerade i källaren var vi iväg till Bogrens tobak för att hämta ut ett paket med cykelprylar. Däri hittades bl.a. en sadel till Andreas Cervélo och flaskställ till båda våra landsvägscyklar.


Tänk bort att detta är i Skåne, föreställ er snö på marken istället, så fint.
Och nu till rubriken. Jag är satt på intensivkurs i ett par veckor. Tanken är att jag ska blir liiite mer insatt i allt vad rymdäventyr heter. Det är dags för mig att se Star Wars filmerna, med början ikväll. Wish me luck!

//Y

4 kommentarer:

 1. May the force be with you! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB4 december 2015 20:56

   Ok, det där känner jag iaf igen :)

   Radera