tisdag 15 december 2015

Ikväll ska jag ta i!

Hej på er,
Då har det gått ännu några dagar, träningen flyter på fast fortfarande med en liten gnutta försiktighet. Jag har inte gasat på fullt ännu men funderar på om det inte är dax att kriga mig igenom en 3x15 idag. Jag brukar köra den intervalltypen på ca 95-100 kadens och det känns väl lite snällare än styrkeintervaller om jag nu ska testa att plåga mig fullt ut...

Igår cyklade jag mig igenom en 4x4 bla och kände inte av något obehag. Även den kör jag med samma höga kadens. Igår lade jag dock inte på fullt så mycket vikt som jag bör göra i normala fall men pulsen fick jag upp till strax över tröskel och får väl vara nöjd med det.

Grenserittet 2015


Jag själv vill slippa bilder från källaren och monarken just nu, det blir en från i somras istället. Vissa fotografer gillar blixt lika mycket som jag gillar mountainbike. Det sistnämnda är lite svårare att få för mycket av tycker jag.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar