söndag 27 december 2015

Gick väl ner o började för att någon måste göra det,

Det gnälls rätt ordentligt på vädret i den här bloggen. Idag var vädret faktiskt värre än vanligt, regnat så in i Norden sedan igår. Söndag är vår distansdag och jag försöker att aldrig frångå det så om det är för motigt ute, ja då blir det inne med tex på spåret som sällskap.

Som jag sa så fanns det ingen möjlighet att ens fundera på allternativ så ner i källaren gick jag. Vi är två och ska det hinnas med får förste man allt börja i tid. Nu mot alla odds föll det sig så att när jag nött mig igenom sprack himlen upp, det blev tom. sol och Yvonne var ju inte sen. Hon hade däremot stöttat upp med världens godaste pannkakor till återhämtningsmat när jag var klar. Helt fantastisk räddning!Hon hade det gott men det började mörkna på och endast lampan på styret var monterad så det stannade på en och en halv timme för henne. Hon sa att hon gärna hade fortsatt om hon hade haft pannlampan monterad också. Det var ju fortfarande varmt här idag, ca 8-10 C så jag förstår henne, nu verkar det dock som att det sakta börjar krypa ner mot "slask och hela värden är gråbruntemperaturer."

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar