onsdag 9 december 2015

Feck!

Efter vilodagen igår var det väl tänkt att jag åter igen skulle hoppa upp på monarken för att spela hjälte. Det blir sällan som man tänkt sig…

Satt på jobbet och smidde planer i bakhuvudet, tänkte att kanske jag till och med skulle kunna hinna med en 3x15 utomhus vädret var ju toppen. Vid lunchtid reste jag mig och släppte alla hämningar nerför trappan precis som jag gör varje dag, två våningar 3 steg i taget precis som uppför. Ner kom jag men ut gatan tog det stopp. Fick en jävulsk smärta i vänster lårmuskel och fick sätta mig ner på trottoaren. Muskelbristning blev diagnosen, lättnad säger jag. Det kändes som att jag hade blivit skjuten…

När jag var klar med frysta spenaten blev det en elastisk binda istället.

Inget att gnälla om, jag har ju tränat på bra och får väl försöka inse att vila är guld. åtminstone några dagar.

Ovan på allt är den här tomten förkyld.


//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Tråkigt m muskelbristninger, måsta have respekt for den skade.
  Kim
  Ps. om ni resar har jag en hardcase box ni kan låne om egna cykler skal med :)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB10 december 2015 16:27

  Hej Kim, ja det är trist. Jag ska ta det försiktigt ett tag, jag lovar!!
  Vad bra och tack så mycket, den lånar vi gärna om eller snarare när vi sticker iväg.

  SvaraRadera