tisdag 29 december 2015

Det börjar dra ihop sig!Ja det närmar sig en NyårsBajk så idag var det väl bara att sticka ut och träna då. Nä skämt åsido, jag fick mig en 2 timmar lång tröskelköning idag. Det fick bli på mountainbike då jag inte hunnit laga en punktering på CX:en.
Det har börjat bli lite kyligare nu, 2°C idag och det kändes i kinderna med 14 m/s rakt framifrån första timmen. Härligt med lite frisk luft och jag passar gärna på när det inte regnar.Igår hörde ni inte av oss, det var vilodag och vi passade på att gå på bio. Det var såklart den nya Star wars filmen vi skulle se. Vi har faktiskt en mycket fin gammal biograf här i byggden, ni vet en riktigt klassisk mysig salong. Jag tror att första filmen visades här 1899 (eller så har jag googlat det) Första fem stolsraderna är av en väldigt gammal fin modell och av någon konstig anledning är dom fortfarande supersköna att sitta i.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar