tisdag 15 december 2015

Blixtrandet fortsätter och 3x15

Bilden visar tid i zon inklusive uppvärmning och vila mellan intervallerna, så visst fick jag jobba lite trots allt.

Jag stack ju hem och körde igenom en 3x15 som jag så snällt hade lovat mig. Jag lade ribban lite lägre och plockade inte viktkorgen riktigt lika full som vanligt men inget för latmasken. Kadens på 94-97 som jag brukar ungefär. Gjorde det ont då, ja tyvärr kändes det lite grann. Nu kan det ju bero på lite olika saker som att man är lite stel tex osv. Det har gått ett tag sedan jag klev av Monarken och det har inte blivit värre så vi får väl se imorgon. Det blir i alla fall en vilodag från hård cykling imorgon, på sin höjd något lätt rull.


Kör vidare på samma tema så att ni ska slippa källarbilder… Jag träffade ju fler "blixtförälskade" fotografer den dagen, här är ett enligt mig skrämmande exempel från samma tävling. Grenserittet som tävling ser jag fram emot nästa år, det var en riktigt bra bana!

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Helena Enqvist16 december 2015 07:37

    Du ser lite stirrig ut faktiskt, eller väldigt fokuserad i blixljuset ;-)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB16 december 2015 10:59

    Hej Helena, eller så blev man rädd! Du eller Hasse borde väl ha någon liknande bild som oxå blev sådär proffsigt blixtplatt:)

    SvaraRadera