lördag 7 november 2015

Plocka pokaler

Började dagen med vårt vanliga lördagsnöje, en vända till tippen. Där blev det såklart en del cykelsnack, perfekt att kombinera nytta med nöje. Sendan vidare till Noréns för att hämta min cykel som var färdigservad, mer cykelsnack - tack för det. Man kan ju inte bara snacka så sen stack vi ut och cyklade. Mountainbike på Berget bland mängder av hala löv, skoj!


Jag har nyligen börjat använda Strava och det är ju jättekul och sporrande. Lite synd dock att det inte är så många fler tjejer här. Det kan ju se pampigt ut när jag plockat en massa pokaler på en tur men på vissa segment är vi ibland endast två tjejer eller till och med bara jag...  Istället får jag väl försöka att hålla mig topp 10 bland killarna så länge.
//Y

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller8 november 2015 15:42

  Träna med killar is da shit! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB8 november 2015 16:43

   Ibland är det ju rätt så jobbigt att alltid behöva slita för att hänga med, men det ger ju resultat såklart :)

   Radera