lördag 28 november 2015

LördagsBajken blåsig variant

Precis som vanligt har det varit blåsigt här och därför valde jag att träna i källaren. Andreas stack ut ensam och körde två timmar på crossen. För att komma hem från Kattarp fick han ta i från tårna och om jag förstod honom rätt var det så han ville ha det. Jag som vägrade cykla ute tog istället en långpromenad och fångade några solstrålar som kom fram efter dagens ösregn. Körde sedan testcykel, två stycken omgångar tabata med 5.5kp i korgen, alltså för mig riktigt tungt. Totalt rullade jag 45 minuter, det fick räcka för idag. Imorgon bör det bli längre tid i sadeln, eventuellt utomhus... oooooh!

Förresten, jag har fått en ny mössa:)


Något annat som är nytt är mitt instagramkonto. Vi har ju ett tillsammans thesummitmtb, men nu har jag skaffat ett eget också. Tänkte att det kunde innehålla lite annat än cykling från mitt liv, men det kommer nog att skina igenom en hel del cykel där också. Här hittas det: yvonnekatarina

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar