lördag 21 november 2015

Garanterat borta imorgon


Just nu gör vintern ett gästspel hos oss, av erfarenhet hoppar jag inte av glädje. Till en början så är det alltid plusgrader när det snöar i skåne och blir alltid ännu varmare ett par dagar efter men med största säkerhet är det borta redan imorgon bitti.

Idag har jag börjat åka mina lågkadensintervaller på allvar, kört lite sporadiskt innan men nu blir det ett återkommande inslag i mitt veckoschema. Jag brukar variera intervallernas längd i allt från en till tre minuter och då med högre kilopond vid kortare intervaller. Idag körde jag 20x1min.

 


Jag använder mig av en timer i iLuren som är lätt att skräddarsy för den aktuella intervalltypen och vad gäller motstånd så lägger jag på lagom med vikt och blir det för lätt så brukar jag öka kadensen tills det svider illa.
Annars händer det inte jättemycket under helgen och det är ju skönt, sånt behövs ju också. Vi eldar en hel del, det är ju så jäkla skönt. Yvonne var ute och choppade upp tändved innan idag (ser ut som inatt).

Nu väntar bara en espresso, säkerligen blir det en lungo med tillbehör;)
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar