fredag 27 november 2015

Fredag igen då, B-day!

Inte bara veckan börjar gå mot sitt slut utan även november. Idag eller snarare ikväll blir det också KALAS!

Jag har under denna månad gjort vad jag ska på cyklar, monarken och mina rullskidor. Kroppen har funkat jättebra och inga förkylningar som har brutit ut. Kort sagt har det gått bra för att inte säga bättre än vanligt. Om jag lite ovetenskapligt jämför Nilsson med Nilsson förra året så har jag blivit starkare. Det syns i viktkorgen och på hur jag åtminstone hittills har kunnat trappa upp antalet timmar utan att träna sönder mig. Nu hoppas jag bara att detta får hålla i sig, det spelar ju ingen roll att man känner sig i fin form nu om det inte får hålla i sig.

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Man får gratulera!! Hoppas ni får en bra dag/helg! :-D

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB27 november 2015 10:55

    Hej Petrus, tackar! Ja det samma till dig, ha det gott!

    SvaraRadera