söndag 22 november 2015

Där fick man så man teg

Jag vaknade i morse och tänkte dra iväg som vanligt klockan sju för att köpa bullar. Såg ju hur det hela såg ut och tog sats bakåt med bilen för att komma ut genom drivorna. Slutade med en helt okontrollerad färd nerför backen istället för uppför. Jag hade inte en chans så det var bara till att låsa bilen och gå hem. Då kom jag att tänka på vad jag skrev här till er igår, kunde jag ju räknat ut…
Båda bilderna är tagna strax efter 07:00Men det är ju bara trevligt, tyvärr blåste det småspik så min tänkta distanscykling fick bli inomhus. Nu såhär mot kvällen så fryser töet på efter en dag med 3°C och 25cm snö. Morgondagen lär bli najs, då vankas det även minusgrader!

En begravd bil, kul klockan sju:)

Jag satte mig i källaren och kollade vinterstudion och årets första på spåret istället.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar