torsdag 12 november 2015

Cyklar heller uppför

Cyklade hem från jobbet så snabbt jag kunde för det såg lovande ut att hinna med några mil utomhus och det är värt mycket nu! Redan klockan två kom jag iväg på min CX. Började i finfin medvind och antydan till sol, fantastiskt. Jag körde vår beprövade "Kullahalvön runt" som tar lite drygt timmen för mig när jag cyklar ensam.

Att cykla i medvind är ju kul och det är lätt att få lite hybris och tänka att man är riktigt snabb och stark. I motvind är jag däremot verkligen inte stark. Blir aning irriterad när det går så segt och jag måste kämpa nerför tillochmed, tråååkigt. Cyklar hellre uppför en hel dag än i motvind nerför en backe.


Andreas som kom hem senare fick snällt gå ner i källaren för sin dagliga dos. Han körde 4 block om 20x15sec 4.30 vila mellan blocken, 100-110 kadens. Bra träning.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar