fredag 20 november 2015

CX Distans

Någon gång ibland ska man unna sig lite lyx, det gjorde jag idag. Det som är vardag för vissa är lyx för andra. Jag gränslade min CX vid tio och trettiosnåret. Sånt är lyx för mig, att det var torrt och vindstilla blev till bonus.


Jag körde distanstempo i nästan sjuttio kilometer på en ganska tom mage, kan säga att det blev lite lågt på energi mot slutet. Temperaturen har sjunkit här i skåne de senaste dagarna, jag misstänker att min känsla av låg energi är sammankopplad med att jag klädde mig alldeles för varmt. Efter två mil hade jag regnskogsklimat innan för och 4°C utanför kläderna.

Imorgon är det tänkt att jag kör till Cykelmagneten i Falkenberg för ett par viktiga ärenden. Man vet ju aldrig om det ska cyklas landsväg i vinter på en ö i Atlanten eller så…

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar