tisdag 17 november 2015

Bytte rullskidor mot källarträning

Tittade tillbaka i bloggen till november förra året och då var vi ute och cyklade pannlampsturer. Tydligen har jag dessutom skrivit att jag tyckte det var kul..! Borde nog ge det en chans nu igen. Jag är inte något stort fan av mörkercykling, speciellt inte i skogen och absolut inte ensam. Att köra ut på småvägarna här runtomkring funkar bättre men inte heller då vill jag ge mig ut ensam. Andreas är iallafall sugen på att komma igång med att cykla med Spider eye på hjälmen, än så länge har vi bara använt dom till rullskidträning denna höst. Det är ju verkligen ett stort plus att träna så mycket som möjligt utomhus när man kan, för hur kul det än må vara med källarträning så blir det ändå lite tjatigt i längden. På tal om källarträning undrar när vinterstudion börjar, det brukar ju vara så här års nån gång.

Egentligen skulle jag ha rullat skidor efter jobbet idag, men motivationen försvann nånstans längs cykelbanan på vägen hem. Istället bytte jag av Andreas som satt på Monarken och körde en solig video från i somras.Rullskidåkningen kan jag ta igen till helgen tänkte jag, då får det bli dubbelpass någon av dagarna.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar