söndag 11 oktober 2015

Söndag

Så här långt har det väl inte hunnit hända så mycket, kallt var det i alla fall. Jag har lite att stå i men det gör ju inget, då hinner det förhoppningsvis bli lite varmare när jag ska ut på cykeln.

Äntligen MTB!

I fredags körde jag en ensamrunda på Berget men först lite stig längs skälderviken från Jonstorp. Det var grymt fin cykling, ingen svinkall gegga någonstans. Bara torra tomma stigar och ingen vind! Då var det exakt en vecka sedan jag satt på en mountainbike, helt unikt i mitt fall. Inte konstigt att jag tyckte det var extra kul.

Igår blev det inte tränat för mig, bara cyklat men det är inte fy skam. Körde lugnt en och en halv timme utan att egentligen bli svettig och fick istället tid att tänka och reflektera över saker som man faktiskt aldrig riktigt hinner ta in.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar