lördag 31 oktober 2015

Segmentfail

Idag var det fullt med folk på berget, alldeles för mycket om ni frågar oss. Det var löptävling och det gick väl inte att vara där för att träna så vi körde lite på skoj. Först ett par backar och sedan ner i hamnen för att se starten och sedan upp igen. Vi var ju tvungna att heja på ett par löparskor som vi känner. Bland annat en fiskhandlare och en svåger.

Vi var tre som cyklade men bara en (som vanligt jag) som försökte hälla i mig kaffe längs vägen. Hur som helst var det riktigt gött att lufta benen och prata lite mellan motluten. Tack för sällskapet BG!

När jag kom hem testade jag att göra ett segment på STRAVA, en kort backe som jag gillar som inte någon verkar ha ägnat den tanken. Nu blev det ju lite trist då den går längs med italienska vägen och jag inte fattat att strava då också plockar LVG-cyklister. Nåja det är mountainbike som gäller! Bilden här nedanför är såklart inte från idag, så långt söderut bor vi inte hur gärna vi än skulle vilja, cyklister på bild är jag och Erik i svart. Sept 2014

Här är backen det gäller


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar