onsdag 14 oktober 2015

Rullskidor - idag fick jag som jag ville.

Vi är ju två här på högkvarteret igen, det känns faktiskt skönt. Livet får lite mer fart och mening och inte minst så har jag en träningskompis som ligger i någorlunda synk med mitt eget träningsschema. Men det bästa av allt är att du är hemma igen Yvonne, jag har saknat dig!

Igår var hon så sugen på att köra MTB på kullaberg att jag fick ge vika på mina rullskidsplaner. Det var iofs tur för Berget var grymt fint, fortfarande ganska torrt trots regnet och vi körde en kort men intensiv runda på ynka timmen.Idag fick jag dock som jag ville!
Det är väl inte så spännande att skriva om men jag satte Personligt Rekord på det mesta idag vad gäller tempo över div sträckor upp till 5km. Jag antar att det händer en del när man som nybörjare hittar rätt i tekniken. Om någon är intresserad av något speciellt ang min rullskidsåkning och vill vet mer specifikt så bara hör av er. För en klenis som mig är det ett riktigt bra komplement i vinterträningen, för mig är det annars lätt att fastna på "ergometern" hela veckan.

Hon verkade tycka att det var rätt kul ändå, blir nog fortsatt rullskidning minst en gång vecka.//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar