fredag 30 oktober 2015

Ny värld av komponenter

Med en ny cykel kommer en del kluriga men roliga frågor. Som till exempel vilka hjul ska jag ha? Jag kan och vet inte mycket om hjul och övriga komponenter till landsvägscyklar. Vad är smartast tubhjul eller ska jag köra med slang? Jag är liten och lätt och ska inte ha för hög profil, men jag tänker mig att nånstans 30-35 skulle göra sig snyggt på min cykel. För att få någon rätsida på det hela vände jag mig till expertisen direkt och fick flera goda råd och tips på bra hjul - det tackar jag för :) Nu får jag väl kasta mig in i djungeln och se vad jag kan hitta som passar både mig, cykeln och plånboken. Sen var det ju det där med vilket styre jag ska ha... och vilka pedaler... jisses alltså.

Förutom att fundera kring ovanstående frågor har det väl tränats här hemma också. Benen fick vad de tålde på testcykeln i källaren och vi tror att Nilsson tillochmed lyckats poppa en ådra i höger ben, bra jobbat. Efter det en gråmulen promenad.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar