måndag 26 oktober 2015

MåndagsBajkenJag valde bort cykling igår eftersom det var väldigt blåsigt och prognosen lovade bättre förhållanden idag. Hela dagen har jag sett fram emot att få komma hem och sparka igång räsern och köra en snabb runda. Ja, snabb för nu mörknar det tyvärr så tidigt. Andreas hängde också med, men för en gångs skull var det han som inte körde så fort. Han var ju ute igår tillsammans med Erik när jag stannade hemma och skulle egentligen ha vilodag idag, men istället blev det ett lugnare rull för hans del. Oftast när vi cyklar tillsammans på vägarna brukar han ligga före och jag får draghjälp. Idag fick jag köra för egen maskin hela vägen och det är ju faktiskt nyttigt.

Efter två turer är jag verkligen riktigt nöjd med min nya cykel. Hoppas det blir några vändor till innan det blir för dåligt väder. Kul också att jag fått en nytändning med landsvägscykling. Jag misstänker att det finns lite fler tjejer här i krokarna som kör lvg än mtb. Det är ju alltid trevligt om man kunde bli några fler!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar