fredag 23 oktober 2015

Fredag, ut o hoja det är grymt fint!


Ja då var det fredag, träningen har flutit på som jag vill hittills denna veckan. Det som återstår är ett Monarkpass och en distanscykling. Det borde väl gå…
Idag var det tänkt att jag skulle köra lite längre tid och hårdare men jag var för dåligt förberedd, startade med en hungrig mage och utan uppvärmning. Det fick bli en lite kortare men skön tur i höstsol på sura ben. Det var egentligen helt perfekt idag med hårda torra stigar och sol på det.

Imorgon är det lite osäkert, det blir en roadtrip till Köpenhamn och vi får se om det hinns med någon utecykling efter det.
Jag inser nu att jag glömt av att lägga upp bild på säljessidan som jag lovade. Det får bli till imorgon, ursäkta!

Om ni undrar varför jag är så sen på det idag så var det ju AW på Garage...

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar