tisdag 6 oktober 2015

Det är ju så att jag blir sugen faktiskt
Så var då "hårblåsen" igång, perfekt avpassat i min tänkta träning den här veckan. Efter jobb gav jag mig så på vår testcykel. Det är en Monark 874e och har istället för bromsband ett system med kevlarlina dragen runt svänghjulet +annat för den som inte visste det.

Nu är linan bytt och omdragen, förhoppningsvis på samma sätt som innan. Kedjan rengjord, smord och uppsträckt.
Det är ju så att jag blir sugen faktiskt, snart dax för källarhårdrock. Jag har i och för sig kört monarkpass ett par gånger redan men tänker inte börja på allvar med det förrän vädret tvingar ner mig till den. Än så länge är det riktigt fint cykelväder med torra vägar och stigar, just idag har vi dock dödsvind men det löste ju jag med andra sysslor.

Yvonne verkar ha en ganska behaglig tillvaro på Playitas, vi får se om hon skriver något här men på vår Instagram @thesummitmtb lägger hon ut en bild då och då om ni vill slippa se nedmonterade Monarkcyklar.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar