tisdag 29 september 2015

Stiltje

Stigkörning vid sundet

Veckan började verkligen fint med en blodröd supermåne igår morse. Vi ställde klockan och gick ut i trädgården för att beskåda månförmörkelsen. Vi har ett bra teleskop så det var vackert att se på, men det går inte att fotografera med så vi tog några bilder med systemkamera.


Idag är det som bekant "Kaffets dag" och det måste såklart firas. Andreas har kört på hela dagen bland annat tack vare ett födelsedagsfirande. Jag har fått nöja mig med en kopp efter jobbet.
Stejlebacke i Viken

Strandbaden strait forward, Kullaberg i bakgrunden

Vi fortsatte sedan denna dag på bästa sätt med träning i fantastiskt vackert väder, helt oslagbart! Stiltje på sundet och soligt, man kan inte annat än njuta. Andreas cyklade cx och jag sprang en sväng.  Tänkte att jag kanske borde vänja mina cykelben vid att röra sig på annat sätt inför nästa vecka när jag ska till Playitas. Ja det gäller ju att vara ute i god tid... ha!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar