fredag 11 september 2015

PostNord en bra anledning att välja andra budfirmor.

Vilken uruselt dålig fredag det blev då, den som vill läsa ett inlägg à la Facebooklycka lär bli besviken idag.

Jag har cyklat ungefär 200m, mer blev det inte. Jag kom hem från arbetet och satte igång att justera växlarna på min nya cyclocross. Det gick snabbt och lätt, cyklade dom ca 200m och insåg att allt var perfekt. Den är utrustad med SRAM Force CX1 och det är ju ett busenkelt genialt växelsystem precis som XX1 på MTB. Hela cykeln känns över förväntan och det var rätt storlek till mig och mina ben, det satt tuber på kolfiberfälg monterat och klart. Det ska bli mycket intressant att få komma ut och köra ordentligt och jag hoppas att den motsvarar mitt första intryck. Sen kom PostNord och förstörde mitt väldigt goda humör i takt med att vinden ökade till kulingstyrka. Ovan på det där börjar jag nog bli förkyld.


Vi sålde Yvonnes cykel i veckan. Lämnade in den på posten i måndags, kassören vägde och mätte paketet två gånger och tog betalt och allt var frid och fröjd. I går gick vi in på postnords hemsida för att spåra paketet och såg att det i tisdags hade stannat i Örebro och att försändelsen "följer inte tjänstevillkoren och kan bli försenat". Ringde kundtjänst som talade om att ett så stort paket får ni inte skicka, det har nog blivit kvar på terminalen i Örebro eftersom det är för stort. Va!? Om posten tagit emot paketet ska det väl vara inte vara något problem? Kassören har tydligen gjort fel som låtit oss skicka det. Det hela är inte vårt fel och paketet kommer att skickas ändå, så småningom, så varför inte skicka ut det direkt kan man undra? Först ska de bara hitta paketet på terminalen...

Något lite roligare dock, nu väntar vi på att ytterligare en cykel ska anlända! Den här gången hämtar vi den själva i Köpenhamn när den väl kommit dit.

Klipper du den här lika snabbt Patrik;) ?

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar