söndag 6 september 2015

MTB och LVG på samma dag!

Ingen vanlig syn på de skånska vägarna detta. Min andra landsvägstur på en vecka, det här börjar snart bli en vana. Idag körde jag ensam, bara 20km och jag kunde lika gärna tagit mountainbiken men jag valde racer för jag tyckte nog att det vara rätt roligt ändå. Skönt att kunna hålla bra fart även i mot-och sidvind utan att pulsen skenar. Enkel väg till Sibirien var min rutt, där mötte Andreas upp med bil packad med 2 mountainbikes. Bytte skor och hoppade på skogsmaskinen.

Tillsammans snirklade vi oss fram i barrskogen i drygt en timme. Jag hade riktigt bra flyt på stigarna och det var verkligen jättekul idag!
Slänger in en liten rumpvarning för nedanstående bilder...
Skärmdump från Andreas kamera på styret
Vi passar på att filma ganska mycket av vår cykling nu så vi har något att titta på till vintern under längre testcykelpass. Vi köpte oss en Garmin VIRB för ca. en månad sen och vi är fantastiskt nöjda med den, användarvänligheten själv vilket är ovanligt för sådana produkter.


Kameran tar fina bilder också, här en Assosbralla i skåpet.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar