tisdag 1 september 2015

Idag blev Kontrollrunda.

Jag har varit lite ostrukturerad i min träning ett tag, låtit det komma som det kommer och bli som det blir. Ibland är det skönt och den senaste tiden har det varit lite av en nödvändighet då andra saker har krävt uppmärksamhet.

Sånt man drömmer om när man cyklar asfalt! Arkivbild från en bra men dålig sommar-

Idag tog jag en av mina kontrollrundor, den jag kallar för kullahalvön runt. Den är platt i början och går böljande uppför efter det, avslutas med schyst utsikt i nedförsbacke och sedan platt de sista 4km.
Körde ett varv med min Epic och kände efter lite. Fel cykelval jag vet, ni är många emot mig där det är ju bara asfalt men man sitter ju så förbaskat skönt. Bra och fuktig varm luft men jag hade ett elände med andningen nästan hela tiden, i övrigt kändes det bra så då kan man väl börja hårdköra igen då.
Jag har ju ett konto på strava sedan ganska länge. Aldrig använt då jag alltid använder min Garmin på styret och laddar sedan upp till garminconnect, jag känner inte att jag vill ösa in varenda träningspass jag kör till strava utan bara vissa. Någon som vet hur man lyckas med det?

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Du kan länka connect till strava under inställningar så skickas vahje pass automatiskt över till strava oxå

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB2 september 2015 06:17

    Jo det vet jag men det är precis det jag inte vill, känns helt onödigt ju... Tack i alla fall!

    SvaraRadera