fredag 18 september 2015

FredagsBajkenJag har ju bestämt att jag ska träna ner mig denna veckan, hittills har jag lyckats bra. Idag körde jag och även Yvonne X-Cup banan 1tim non stop hårt. Det blev 5 varv på ben som sved nästan lika illa som igår, jag lyckades dock trycka ur mig lite mer fart och låg bra högt i puls. Nu ser jag fram emot en  välförtjänt vilodag imorgon och sedan en distansrunda under söndagen.
Skobyte i skåpet

Imorgon åker vi utomlands då blir det roadtrip till CPH. Vi bor så nära att vi gör det för sällan, lite som när jag bodde 500m från lisebergs södra entré och inte gjorde ett enda besök på 4år…

//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Är det en vanlig Caddy eller en Maxi ni har?

  Med vänlig hälsning
  Claes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB20 september 2015 21:03

   Tjena Claes, vi har en vanlig Caddy. Den är perfekt till cykeltransport.

   Radera