söndag 20 september 2015

Fikadistans utan fika

Vilken cykel valde jag idag tro? Jo, min nya cx såklart! Vi började med att cykla in till Helsingborg och stannade till vid LäderPerssons hörna för en fika, men inget napp där. Känn er pikade om ni känner er träffade... Bara till att hoppa på cyklarna igen och fortsätta utan koffeinkick.

Körde lite kringelikrokar hem på småvägar och försökte undvika motvinden så mycket som möjligt och det gick faktiskt riktigt bra. Det blev dessutom en intressantare och vackrare väg när vi inte behövde köra bara asfalt.


 


Nu när jag kört lite mer på min Brava kan jag ge ett utlåtande: jag sitter verkligen bra på den, den är rolig att cykla, lättmanövrerad och har en mjuk gång över ojämnheter. Den känns lite tung, men det är hjulens fel. Tänker se till att byta till lättare hjul som vi har ståendes och det måste väl vara ok att köra slanglöst på cx, eller?

LivGiant Brava SLR


//Y

3 kommentarer:

 1. Cool bild med trädallén. Vill också ha en cross.

  SvaraRadera
 2. Cool bild med trädallén. Vill också ha en cross.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB21 september 2015 09:56

   Ja, häftig natur faktiskt!

   Radera