torsdag 10 september 2015

Då var man CX ägare

Planet x XLS, hann inte ta någon finbild åt er men här är den.

På jobb idag (nu erkänner jag att jag ibland gör annat där) läste jag hur Yvonne avslutade gårdagens blogginlägg. Faktum är att det inte behövdes särskilt mycket övertalande innan vi satt i sadeln på vars en landsvägscykel.

Men först kom DHLmannen med ett paket. Vi monterade bara ihop den innan vi stack ut och cyklade men den såg grymt fin ut.

Vi började i lite lägre fart, runt 26-30km/h, för Yvonne har verkligen svårt att trycka på direkt från start. Det tar ungefär 20 minuters uppvärmning innan hon är på G och kan öka fart och intensitet. Efter det kunde vi hålla mellan 35-38km/h, stundtals mer. Kul när det går undan!


När vi kom hem hoppade Yvonne in i duschen men jag kunde väl inte riktigt hålla mig från att fixa till och ställa in min nya CX. Busenkelt bara en liten bromsjustering och sätta styret rakt. Efter det blev det en provtur, jag satt perfekt på den och det blev lite av en aha-upplevelse. Sanslöst mångsidig och lättmanövrerad cykel. 8kg blankt ur kartong med pedaler, inte illa det här ska bli kul.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar