tisdag 8 september 2015

Cykelmek, cykling och väntar på paket

Enligt schema jobbar jag min senaste dag på tisdagar och därför har jag mer eller mindre utsett tisdagar till vilodagar. Idag kom jag faktiskt iväg lite tidigare från jobb, men bestämde mig ändå för att skippa cykling till förmån för husligare ting så som gräsklippning och dammsugning. Det kan ibland gå aningen för lång tid mellan gångerna så det var skönt att få det gjort.

Andreas hann med en sväng i Sibirien och hade kameran som sällskap. Det var en fantastiskt fin höstdag i skogen om jag förstod honom rätt.Efter kvällsmaten fick Andreas besök i mekverkstan'. Vevlagerbyte på tävlingscykel fixades snabbt och smidigt inför SM i helgen.Vi har ju paket på väg, hoppas att DHL sköter sig det ser ju lovande ut än så länge! Om sedan Planet X har stoppat i rätt saker är ju en annan femma...


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar