fredag 4 september 2015

Äntligen helg!Bilden beskriver väl dagens stora händelse utmärkt. Jag är usel på att använda min landsvägscykel men börjar bli bättre. Jag kontrollerade just för att inte fara med osanning för er och med dagens tur över kullaberg med omnejd så har jag suttit tretton gånger i sadeln på Cervélon i år. Bättre än förra året hittills iaf… Det var nog tack vare att Yvonne körde LVG igår.


Efter jobb stack vi iväg till stan för lite shopping inför höst och vintersäsong, jag fick mig en reservlampa till styret som jag saknat och ett par lobstervantar. Yvonne hittade vinterbyxor i sin storlek, slog till på dom, lobstervantar och diverse lättare klädsel inför hennes resa till Playitas på Fuerteventura.

Kvällen kom att spenderas ungefär så här!//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar