lördag 22 augusti 2015

Snapphaneturen imorgon men först ett par coola bilder från Cykelvasan

För alla som inte såg uppgörelsen om topplaceringarna på Cykelvasan har vi här fått låna två bilder av Erika på Highland Cycling. Hon stod redo på campingen i Mora för att hurra in oss som slet lite i spåret men fick ju så klart se intressantare saker än så.

Wetterhall kollar över axeln innan han rullar in mot målgångsrakan och kör sedan solo in i mål. Foto: Erika Pihl
Bilderna talar ju lite för sig själva, ingen action utan bara tyst avvaktande väntan. Vem skulle våga dra igång detta…

Foto: Erika Pihl
Apropå lopp så har jag tänkt köra Snapphaneturen i morgon. Har funderat på det ett tag men bestämde mig först igår, lite bättre framförhållning än förra året iallafall. Vad jag minns är det ett tufft lopp med mycket stigcykling och tuffa stigningar. Jag kommer att köra den korta 43km banan, det är fullt tillräcklig för att trötta ut sig rejält det lovar jag!

Idag fick Andreas köra själv på Berget, jag ville inte slita för hårt i backarna om jag ska ha lite krafter kvar till i morgon. Rullade bara ut till Mölle och mötte upp honom där, käkade en glass och rullade hem igen. Tvättade cykeln och Andreas fixade på en mindre klinga så nu är den redo för stigarna kring Hovdala slott!


Har redan lagt fram alla kläder och grejer jag ska ha med imorgon, nu ska jag bara relaxa i soffan resten av kvällen. 

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar