lördag 29 augusti 2015

Sälja eller behålla?Idag har vi tagit tag i att fixa till min 26:a som stått i källaren ett bra tag nu. Den fick sig en tvätt och lite allmän omvårdnad. Tanken var att lägga ut den till försäljning men jag har lite ångest över det. Vill egentligen inte bli av med den, det är en så fin cykel! Samtidigt ska den inte behöva stå här och samla damm, jag använder den ju inte. Tänkte kanske att jag skulle ha den som vintercykel... men det tänkte jag även förra året och då använde jag den inte en enda gång.

Den är lite unik med tanke på storlek och utrustningsnivå, svårt att få tag på en så pass fin liten mountainbike. 14" kolfiberram med fina komponenter och riktigt snygg färgsättning. Å andra sidan är såklart inte maknaden speciellt stor för en sådan cykel heller. Om någon är intresserad så är det bara att höra av sig.
Ingen träning idag, iallafall inte i form av cykling. Däremot annat kroppsarbete i trädgården, vi har "klippt" häcken. Ett jädra slit varenda gång det ska göras, det är liksom inte något småfriserande. Skönt när det är gjort i vart fall.

Imorgon blir det distanscykling och eventuellt hakar vi på Sundstrampet som går från Helsingborg och runt Kullahalvön.

//Y

2 kommentarer:

 1. Hej, vad har du tänkt för pris på din cykel?
  Jag är ute efter något liknande till min son!
  Micke.L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB30 augusti 2015 13:42

   Hej Micke, det var en som hann före dig, men om han inte köper den så hör jag av mig igen (skriver här)
   //Yvonne

   Radera