onsdag 26 augusti 2015

OnsdagsBajken

Skön cykling idag. Ömsom hårt ömsom lugnt, allt efter tycke och smak. Första cyklingen efter Snapphaneturen och jag kände mig stark, skoj! Det kändes skönt både för kroppen och huvudet att komma ut i skogen här hemma. Det har inte blivit så mycket cykling på hemmastigarna den sista tiden tycker jag.


Jag cyklade med kamera på styret idag, tänkte att det kan vara kul att ha i vinter när vi sitter i källaren och trampar monark. Körde förresten Snapphaneturen med kamera också... Lyckades jag filma något? Nej. Trodde jag hade fått igång den men jag måste ha lyckats pausa av misstag, så absolut 0 minuter filmat - skickligt.

På Snapphaneturens hemsida ligger det nu ute lite bilder från i söndags. Vi fastnade endast på den här i målområdet, haha//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar