fredag 28 augusti 2015

Hårdkörning och lite nytt begagnat Till SaluIdag var faktiskt en riktigt bra dag, först tänkte jag att de här kommer inte gå bra jag hade mycket stress i kroppen. Men se det vände, jag lyckades nästan jaga livet ur mig. Vi körde ett antal varv på vår XC-bana idag, den innehåller en hel del höjdmeter och ett par branta tekniska backar. Just under dom omständigheterna brukar jag ha svårt att pressa upp pulsen riktigt högt någon längre tid. Jag antar att det beror på mina lite för klena ben, det behövs liksom lite mer tryck för att jaga upp pulsen när det går riktigt brant gång på gång. Idag gick det dock riktigt bra och jag kunde ligga mellan 92-96% långa perioder. Härligt, det gör för jävla ont!Fint i skogen idag, där var det stilla grönt och aningen fuktigt utan att vara kladdigt. Utanför skogen var det blåsigt, väldigt blåsigt…

Vi har också hunnit med att lägga upp lite nytt begagnat på vår säljessida, ta en titt om det är något ni behöver och var inte blyga för att skicka ett mail fullt med frågor.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar