torsdag 6 augusti 2015

Cykelvasan 2015 - startnummer och fålla

Var in på cykelvasans hemsida och såg att de tilldelat startnummer och starttid nu. Jag hamnade i fålla 13, förvånansvärt långt bak tycker jag. Det är säkert rätt, antar att många seedat in sig från andra lopp.

Dags att börja tänka till hur man ska lägga upp loppet, gå ut hårt och öka eller ska man vara mer taktisk! 
//Y 

2 kommentarer:

 1. Helena Enqvist6 augusti 2015 15:25

  har du skickat in resultatet från Grenserittet? Du borde ha hamnat i minst 12:an då.
  Jag missade den tävlingsfållan med ett startled. Står i fem nu och det är jag ju såklart nöjd med även om det hade varit roligt med tävlingsklass. Min tid från Grensertitet var sämre än mörksuggan så
  Tycker du ska gå ut och bara öka sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB6 augusti 2015 17:07

   Nej, men jag skickade precis in resultatet från Ränneslätt, verkar som att jag seedar mig bättre på det.
   Synd att du missade tävlingsfållan men 5an är ju jättebra, första motionsledet ju :)
   Ja det blir nog så, precis som vanligt!! :D

   Radera