torsdag 23 juli 2015

Tävlingstempo

Började jobba ovanligt sent idag så jag hann både med fika hos en vän och träning innan jag behövde susa iväg. Blev väl lite stressigt och inte så lång cykling men bra träning ändå. Uppvärmning ut till Berget och sedan en halvtimme i tävlingstempo i skogen. För att göra det hela extra jobbigt körde jag vår nya XCbana ett och ett halvt varv.

När jag sedan kommit hem, duschat och fixat i en jäkla fart kom Andreas hem från jobbet. Vi byttes väl av och jag stack till mitt jobb och han drog till skogs.

Själv hade jag för bråttom för att stanna och fota, det fick nån annan sköta.

Han körde samma upplägg som jag, fast fick ihop lite längre sträcka och en del fler höjdmeter på sin halvtimmes hårdkörning.

Nu laddar jag för min sista arbetsdag imorgon, sen blir det semester!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar