onsdag 22 juli 2015

Snart dags för Grenserittet

Snart dax för Grenserittet och här sitter jag med duktig sura ben. Varför vet jag inte, jag har tränat lugnt den gångna veckan men ändå känner jag mig sliten. Jag hoppas på att en vilodag gör nytta och att jag där efter kan dra några riktigt hårda intervallpass följt av en distanscykling i stiltje och solsken…

Cykelparadis i kompaktformat

Idag körde vi ett lite kortare distanspass på 2.5 timme med en del stigcykling på fina flowiga single tracks som är lite nya för oss. Dessutom blev det sommar för en eftermiddag med goa 25°c.Jag har själv inte kollat så mycket på vad Grenserittet innebär men det får det väl bli lite ändring på. Jag har hört att det ska vara av liknande karaktär som cykelvasan men mer uppför. Vad det verkar så ska jag ta mig en snabbkurs i norska först.


Om jag förstått rätt så ska vi först bege oss till Halden för mat och möte i VIP-tältet vid Fredrikstens fästning med Bitte Håf som bloggar på tidningen Bicycling och Micke på Grenserittet. Där efter ner till Strömstad för start dagen därpå.//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Helena Enqvist22 juli 2015 20:48

  Ja snart dags! Jag har dammsugit nätet på racereports och läser med norsk klang i huvudet, förstår inte allt men inser att det är kuperat. Många skräckslagna beskrivningar av branta utförslöpor och krascher. Spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 juli 2015 19:55

   Men oj, det låter ju läskigt! Vi har hört att det ska vara ett lätt lopp men kuperat som sagt. Får väl verkligen hoppas att vi slipper krascha!

   Radera
  2. Helena Enqvist23 juli 2015 20:27

   Fast nu efter en dags googlande och koll på youtubeklipp behöver vi inte vara särskilt oroliga ;-) Det är inte mycket stök, det är förvisso en del uppför och nedför. Suget efter att få köra är stort nu!

   Radera