onsdag 8 juli 2015

Runt, runt, runt och runt

Idag var det min tur att köra mig trött på vår varvbana. Fyra varv hade jag bestämt mig för och det genomförde jag också. Jag gick ut lite halvlugnt eftersom jag inte visste hur jobbigt det skulle bli med fyra varv. På det sista varvet gav jag allt jag pallade och jag tyckte att jag körde det snabbast, men se det gjorde jag inte. Det tredje visade sig ha gått 11sek snabbare. Total tid för alla varv blev 1:11:41, ska se till att förbättra den nästa gång.

Det var riktigt jobbigt speciellt för benen, pulsen slog inte i taket. Är det så att jag borde jobba mer på benstyrka så att jag orkar trycka på mer och därmed köra med högre puls?Spurtade hem med regnet piskandes ute över sundet på väg in över land och möttes av en fotograf placerad på vår uppfart.
 //Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar