tisdag 21 juli 2015

Highland Cycling

Den uppmärksamme kanske har noterat att vi ibland cyklar runt i nya snygga tröjor med texten Highland Cycling på. Nu är det ju inte enbart för att dom är snygga utan för att vi sent omsider faktiskt gått med i en cykelklubb. Vi tyckte helt enkelt att det var dags efter alla år av cykling. Klubben har sitt säte i Småländska höglandet men börjar få en stark falang här i våra trakter:)

Vi tänker så här att eftersom vi ändå cyklar en massa och emellanåt kör något lopp så är det väl lika bra att fylla på i tävlingsfållorna och då krävs det ju klubbmedlemskap.Idag hade jag planerat att cykla på förmiddagen eftersom jag inte behövde vara på jobbet förrän vid middagstid. Det blev dessvärre inte av för vädret var förjäkligt, fick en lugn och skön morgon med långfrulle istället, helt ok.

Andreas stack ut till Svedbergakulle efter jobb och höll nästan inte på att komma hem igen. Varmt och soligt, men blåsigt något så in i...

//Y
2 kommentarer:

 1. Ursäkta OT, mailade ang vevparti 3 juni, Nu tycker gmail att mina mail är spam. Kanske går bättre om du mailar mig först.
  /Jonas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB22 juli 2015 18:36

   Ok, nu har vi mailat dig :)

   Radera