torsdag 16 juli 2015

En timme TorsdagsBajk

Varsin timmes träning är vad vi har hunnit med idag. Andreas har idag fixat så att vår Caddy har fått sin nya vindruta, plockat av takräcket och burit in vinterhjulen till förvaring. Han fick sin träning genom att cykla intervaller och en flowig delvis teknisk stig påväg för att hämta bilen. Han körde igenom skogen där han växte upp och tyckte väl att den var väl kort men mycket fin stig att hoja. Den måste jag ju besöka!Jag kom hem från jobb samtidigt som Andreas svängde in med bilen på uppfarten. Jag svidade om till  cykelstassen och drog ut på en snabbrunda jag med. Min tur gick norrut och över Berget och hem via grusvägar. Försökte hålla ett högt tempo och fick till rätt så bra puls.

Återigen stod det en fotograf och väntade när jag rullade in på parkeringen.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar