söndag 26 juli 2015

Distans och överdrivet våld

Körde distans idag, sjukt blåsigt med vindstötar upp mot kuling så vi valde att stigcykla oss igenom timmarna i sadeln. Det blev perfekt, körde först en och en halv timme ensamma och mötte sedan upp tre cyklister och körde vidare på samma koncept men i lite lugnare tempo.

En av dom tre som anslöt, Thomas känner väl till området och tog tag i guidningen. Kul att för en gång skull bara följa efter och inte vara den som kör först och visar vägen. Lite drygt tre timmar blev det totalt och all tid på single track!

Efter cyklingen packade vi in oss i bilen och körde hem till ett par vänner för en snabbvisit och nu har vi landat hemma igen.Under förmiddagen ägnade vi förresten lite tid till att fixa med vår Caddy. Vi har gjort fästen till cyklarna och nu tänkte vi ordna så att det sitter fast i golvet. Vi satte på kardborreband för att lätt kunna plocka ur träfästet. Ha! Yvonne hade fixat någon sorts industrivariant med en jäkla fästförmåga. Vi lär aldrig få loss det där utan överdrivet våld med exempelvis kofot.

"En liten bit på varje sida, tror du att det räcker?" If we only knew...


Många andra har ju också cyklat långt idag, men förmodligen i betydligt hårdare tempo. Jag tänker då på Engelbrektsturen. En kompis och klubbmedlem i Highland Cycling köttade i mål på en 21:a plats i Herrar Elit! Grymt bra Erik! För att inte tala om hans moster som vann Damer 40, dessutom hade hennes tid räckt till en 2:a plats i D30, imponerande Carina!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar