måndag 13 juli 2015

Cykel på gott och ont

Den här dagen har innehållit två inte speciellt trevliga saker. Den första är att jag lyckats sträcka nånting i ena vaden, det gör rätt så ont när jag både går och cyklar - inte bra. Det andra är betydligt mycket värre och helt fruktansvärt! På vägen hem från jobb cyklade jag i all sköns ro när helt plötsligt en katt kom farandes ut ur en trädgård mitt framför mig. Jag hade inte en chans att stanna så jag körde rakt på den stackaren och över den med framhjulet! Katten snurrade runt ett varv och sprang direkt iväg med en väldig fart. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att den inte blev skadad.

Gubben på väg hem


Cykelträningen idag blev för min del lite försiktig eftersom jag har ont i benet. Vi stack upp till vår nya varvbana på Berget och körde några varv. Vi kom iväg lite sent och därför hade vi inte så mycket tid och då passar det perfekt att ha en förutbestämd banan att köra.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar