onsdag 29 juli 2015

Åskat & skuratAndreas började morgonen med jobbpendling och det på sin landsvägscykel. Den har inte rullat många meter sedan hans pendlingar i våras, så det var väl dags nu. (jag ska egentligen vara helt tyst vad gäller lvgcykling, har inte tagit ut min överhuvudtaget varken i år eller förra året...) Han passade på att trycka in några intervaller längs vägen såklart.

Medan Andreas var på väg till jobbet hade jag en slö morgon här hemma, inte helt fel. Sen lite shopping och en fika innan jag plockade upp gubben på jobbet.

Lite senare kollade jag av väderprognosen och det såg inte lovande ut, regn och åska, så jag bestämde mig för att faktiskt köra testcykel i källaren. Men så helt plötsligt såg det riktigt fint ut så jag stack ut på en asfaltsrunda istället. Lika snabbt som solen tittade fram, kom också regnet och det med besked. Jag var väl inte helt överraskad och jag hade Andreas som backup, han fick komma med bilen och hämta mig när det blev för jäkligt. Först kom det ett rejält skyfall som sedan försvann och solen kom tillbaka för en stund. Såg att det inte skulle vara länge men jag sa "det är lugnt, jag cyklar hem", två minuter senare öppnade sig himlen totalt och jag gav upp.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar