tisdag 14 juli 2015

Äntligen en riktig bil igen!Ja det var ju några år sen sist men nu kör vi skåp igen. Var till Kristianstad idag och hämtade hem en Caddy. Den bästa bilen är den du har användning för, kom ihåg det! Som tillexempel att transportera en giraff med hjälp av en girafflucka i taket.Detta är väl vad dagen har handlat om, imorgon är vi tillbaka i sadeln förhoppningsvis.
//Y

1 kommentar:

 1. Myron E. Bennett26 april 2018 11:26

  Ha, min grattis!
  Köpet av en bil är verkligen en semester, jag kommer ihåg när jag först köpte Renault Kangoo, jag letade efter någon ursäkt för att gå någonstans för att känna bilen och friheten av vägen. Det ser ut som om du kan försöka transportera inte bara en giraff utan en tredjedel eller minst en fjärdedel
  (det är säkert) en elefant!
  Jag verkligen gillar luckan, och i allmänhet, är Volkswagen mycket enkel och billig i underhåll, reservdelar https://www.motordoctor.se/ jag köper ofta på nätet och även med rabatter. Den verkliga bil är inte den du kör till jobbet för att visa prestige kollegor och den som hjälper till att tjäna.
  Jag gillar bilar med en sådan plan som en minibuss eller tredörrars last, samt fyra dörrar passagerar ändringar, sådana bilar är mer än bekvämt för arbete...

  SvaraRadera