onsdag 10 juni 2015

OnsdagsBajken

Jag hade bokat in en timmes massage efter jobb idag, fantastiskt skönt! När jag kom hem hade Andreas cyklat iväg till Sibirien och jag packade in min cykel i bilen och drog dit. Han var redan på plats när jag började köra hemifrån, det hade gott i en jäkla fart hela vägen dit. Han hade ett snitt på 34km/h på de två milen det är dit så han hann med att rulla en bra stund medan han väntade på mig.Andreas var med andra ord rejält uppvärmd men för min del kändes det inte riktigt som att kroppen var helt vaken efter den där massagen. Det tog ett tag innan jag kom igång tycker jag. Efter en stunds trampande på lite olika stigar drog vi av två varv på x-cupbanan. Jag fick inte riktigt till något bra flyt där, rullade mest omkring på alla kottar i kurvorna. Kul var det iallafall som alltid!Lastade båda cyklarna på bilen den här gången, tyckte att A kunde få vila benen på hemvägen.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar