torsdag 18 juni 2015

Ny astmamedicin testcyklad

Vi hade egentligen en tävlingsträning att se fram emot idag. Vi har ju inte så många att tävlingsträna emot så det skulle ske på så sätt att Yvonne fick ett försprång och sedan järnet hela vägen in i mål för att hinna ikapp för mig och för Y att hålla luckan. Vi brukar göra så och det faller ofta ut som en bra träning och ett kul sätt att ge allt man har på.

Multitasking: kontorsarbete och trackstand

Nu var det ju lite tätt mellan dödsregnen för att det skulle vara lockande. Resultatet blev kortare men väldigt hårt, all in 25min på testcykeln. Jag var lite reserverad i början, har ju så sent som i tisdags fått ny astmamedicin och visste väl inte riktig hur hårt jag kunde ta i innan eller om stryphalsen kom. Det är ju lite kort tid för en utvärdering men det känns super så här långt och idag pressade jag upp mig till 95% HrMax och låg så ganska länge. Toppade på 98% och kände faktiskt inte av några andningsproblem. Bästa känslan på länge kan jag säga och glad för det.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar