måndag 8 juni 2015

Gjorde en möllaKortbent men långärmat valde väl jag idag frusen som jag är, andra hade nog kört kort-kort. Jag cyklade ensam denna gång för Andreas var i stort sett tvungen att ta en vilodag! Han har ju tränat mycket mer än jag och många dagar i rad.

Jag körde backar och experimenterade lite med att sitta och stå och testade olika kadens. Jag får för det mesta så jäkla mycket mjölksyra i låren, allra helst när jag kör uppför med rätt så hög kadens. Det är betydligt "behagligare" att köra på en högre växel och lite lägre kadens. Orsak till det? Jag gissar att jag borde träna upp konditionen..? Ska jag fortsätta köra som jag tycker känns bäst eller ska jag träna på det som gör ondast? Den som har några kloka ord i denna fråga får gärna dela med sig!

Här är redskapet jag har för pulsträning.Under mina kadensövningar lyckades jag såklart flyga i backen också. Eftersom det var brant uppför får jag väl snarare kalla det för att jag välte omkull än att jag flög i backen, ingen skada skedd.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar