onsdag 20 maj 2015

OnsdagsBajken - tjejupplaga

Andreas cykelpendlade till jobb idag. Det gjorde förvisso jag också men inte riktigt lika långt, det antal mil han har - lika många kilometer har jag. Jag var alltså inställd på träning efter jobb och A var redan färdigtränad. Tänkte sticka ut ensam, men samtidigt som jag började byta om kom jag på att jag numera har en ny cykelkompis! Slängde iväg ett sms till Erika och hon var inte sen att nappa på cykling i Sibirien.

Jag cyklade de två milen dit och mötte upp henne på parkeringen. Det var riktigt kul att pressa på lite extra på vägen dit i medvind. Hade sagt att det nog skulle ta 50-60min men det gick på 43!
väl framme blev det kanonfin cykling på slingriga, barriga stigar. Verkligen kul att cykla ihop med en tjej och utan gubbar!

Jag

Erika
När vi kom tillbaka till parkeringen väntade servicebilen på mig så jag fick skjuts hem, perfekt!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar