torsdag 7 maj 2015

Mässa imorgon

Lång dag idag, ingen cykelträning men att bygga mässmonter blir lite som ett långdraget gympass. Inte för att jag vet hur det känns jag har ju aldrig varit på ett gym, inte en enda gång i hela mitt liv faktiskt!
Arbete pågår

Det är företagsmässa i Lindab Arena Ängelholm nu den 8-9 maj och Blue n Yellow ska vara på plats, vi har idag byggt en monter där vi satt upp en BKOOL trainer för provcykling med projektor. Är det provcykla man vill så finns oxå elcyklar från CUBE och vanliga mountainbikes. Under fredagen är mässan bara öppen för företagare men på lördag är det öppet för allmänheten, kom och testa prova känn och kläm eller bara snacka cykel med oss.

Eftersom att jag visste att det skulle bli svårt med cykelträning passade jag på att ge benen en rejäl omgång igår, vi körde uppvärmning och fotosession som Yvonne berättade igår och där efter allt vad vi orkade var för sig.

Jag var tokvarm, kortkort hade varit perfekt.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar